Samtal med uppfödare!

Idag tog jag mod till mig och ringde upp Olympias uppfödare. Egentligen var det väll inget att oroa sig för, men det är alltid lite pirrigt att ringa till okända människor. Det visade sig att det blev ett riktigt trevligt samtal om hästen i fråga. Jag hade ju lite funderingar om vad hon hade gjort innan hon hamnade hos mig så det var roligt att få lite bakgrunds historia. 
Fast om sanningen ska fram så blev jag inte jätte mycket klokare hahaha. Hon hade ju nämligen haft hästen utlånad till någon som skulle rida henne och så hade inte det fungerat och så tog någon  annan över som inte stod ut med hästen längre. Sedan vart hon stående, hamnade hos Jennie och så slutligen hos mig. Och här kommer hon att stanna. För trots att hon är lite speciell så har hon ju blivit en mycket trevlig häst att hantera och rida. Och jag älskar den "lilla" hästen så mycket!
Jag fick iallafall veta att hon var lite hoppad så det var kul att höra. Då kanske man vågar prova så småningom.....
Men inte idag, iskalla vindar och stenhårt i backen sätter stopp för det mesta.
 
 
För Berkas del så är det hoppning som gäller på Onsdag. Vi har inte hoppat något sedan sist men vi har ridit ut istället. Vi får tänka på att ta det lite lugnt mellan träningarna så den gamla skadan inte går upp igen. Men han känns så härligt pigg att rida nu! Jag hoppas han är i tävlingsform till sommaren. Orken har han iallafall! 
 
Kenneth håller på med inridningen av Mayal och det går så bra. Han rider själv på honom och styrningen börjar på att bli riktigt fin!
 
Esska är under igångsättning efter ett uppehåll och han har gått någon dag i veckan lite lättare pass men nu är det dags att trappa upp lite för honom med. Bomträning var det för honom och Kenneth. Med fokus på balans och bra väg och kontroll på farten! Så kommer man långt har jag hört.
 
Det var en liten uppdatering om vad som har hänt!
 
På återseende!