Det var ett tag sedan!

Dagarna har gått elldeles för fort känns det som! Jag har gått upp i arbetstid så jag jobbar 50% nu. 7-11 varje dag! Det är skönt att vi har bytt arbetstid så vi börjar sju istället för kl sex som förut. Då fick man kliva upp mitt i natten kändes det som. Även om det är tidigt nu med så gör den timman på morgonen en enorm skilnad för mig iallafall. 
 
Jag har börjat på en kurs som heter Basal Kroppskännedom! Det är genom jobbet. Den ska se till att jag lär mig hantera smärta på ett bättre sätt eller nått sådant fint....ja, vi får se om det ger någonting i slutändan. Har varit där tre gånger nu!
 
Jag och Kenneth var på Ridsportsgalan i Örebro och hämtade hem min medalj från DM, men något mer pris blev det inte tyvär. Jag får vara stolt över självaste nomineringen ändå! 
 
Vad händer annars, jo, jag har varit på lönesamtal......vilket gjorde mig allt annat än glad och så fick jag höra att om jag någonsin ska komma upp i samma nivå som mina arbetskamrater i lön så måste jag prestera bättre än dem annars är det kört. Tack för den, då är det liksom ingen ide att försöka ens en gång. Inte ens om man blir lika bra ska man komma upp i samma lön......låter ju vettigt eller inte! 
Så jag talade om att om det är på det viset så var motivationen som bortblåst, då är det ingen ide att försöka så jag nöjer mig med sämst lön men de kommer få prestation efter det också. Ett öga för ett öga, tand för en tand!
Precis innan jag gick in till chefen läste jag mitt horoskop vilket jag inte har gjort på typ 100 år och där stod det att en ekonomisk diskution inte kommer att gå som jag hoppats. SANT!
 
På hästfronten är det lugnt, min häst har haft en vilovecka så jag har inte ridit alls. Innan det har vi kört på ganska hårt  och hästen började kännas sur och ovillig till arbete så han fick lite semester. Nu hoppas jag på att han ska vara lite gladare igen. 
Kenneths häst Esska fick någon sorts nässelfeber och vi har ingen aning om vad han kan ha reagerat på. Hela hästen blev knölig men han var förövrigt på gott humör. De har fått stå på box på nätterna så att vi har kunnat ha full koll på honom. Nu är han snart knölfri igen och jag hoppas att det fortsätter åt rätt håll! 
 
Jag och Kenneth har diskuterat ett tag om vi ska skaffa ett avelsto och i lördags så kom Olympia till oss.
En stor häst på 173 cm och så är hon vit! Jag har alltid drömt om att äga en vit häst och nu blev drömmen sann.
Jag tycker hon är majestätisk när hon svävar fram i hagen med enorma kliv! Tyvär så är hon förstörd av folk som har försökt att rida henne så vi kanske aldrig kommer att kunna rida på henne men det gör inte så mycket eftersom vi tänkte ta föl ändå. Förutom att ridbarheten är typ noll så är hon jättesnäll att hantera och vi kommer att få många roliga år tillsammans hoppas jag!
 
Det var lite av vad som händer i mitt liv....inte så mycket spännande läsning kanske men ennn uppdatering iallafall!
 
Kram  på er!