Vilken vecka!

Nu har det gått några dagar igen. Fullspeckat schema och till råga på allt så blev jag sjuk. Typiskt.
I tisdags fick hästen ackupunktur uppe på korset så jag hoppas han ska visa bättring. Han har dock fått gå i hagen och skrota då jag gick och fick feber. Alltså har det inte blivit någon ridning alls :-( men jag tror han tycker det är rätt så skönt att slappa.
Jag måste dock säga, fy fan vad allt blir tungt när man är sjuk. Det tar mkt längre tid och svetten lackar, ja, ni vet!
Jag skulle bla lyfta en 25 kg säck med foder.......jag fick knappt upp den. Den kändes snarare som 65 kg!
 
Ett annat bekymmer som dök upp med febern var att jag blev fick ont i halsen och näsan full i snor och på lördagen skulle vi spela på Bygdegården i Hardemo!
Christian och Gabriel kom hit redan på fredag kväll  för att vi skulle hinna repa tillsammans. Vi har bara spelat ihop i en gång innan i Lidköping på Roadmasters raggarklubb och det var en fantastiskt bra spelning. Nu så ville vi ju vara ännu bättre än sist.
Vi satt till kl 4 på lördags morgonen och övade. Vad ska man säga, det är så kul med musik!
Kl 11 på morgonen var vi igång igen. Man vill ju göra så bra ifrån sig som möjligt!
Vid fyra snåret så åkte vi iväg och stallde upp vår scenutrustning. Som sagt, det finns inga genvägar till det perfekta ljudet.......och på bygdegåården så är scen golvet ihåligt vilket gör det extremt känsligt för rundgång i högtalarna.
Tre timmar senare så hade vi dock fått ordning på sakerna och förväntningarna inför kvällen steg ytterligare!
Och vad kan jag säga om spelningen....så himla fantastiskt kul, det lät bra, alla i bandet presterade så underbart bra! Och min  röst bar hela kvällen!
En helt underbar kväll. Både vi och arrangören var jättenöjda och publiken var helt fantastik. Dansgolvet var fullt hela kvällen!
Jag säger bara en sak, Lucky Struts äger fett ;-)
 
Ha en underbar söndag alla vänner!