Nya tag...igen!

Tävlings sesången har dragit igång och här står jag utan häst att tävla med 😞 Det kanske inte är meningen att jag ska tävla? Jag har försökt i flera år att komma någon vart men det vill sig inte riktigt med hästarna. Jo, Berka gick  bra ett tag men han står med trasiga bak knän just nu så just nu kan jag hålla mig för skratt om man säger så. 
Då återstår bara Olympia.....
Jag ska vara helt ärlig med att säga att det har varit en jäkligt svår häst! Och kommer att fortsätta vara för den som inte kan hantera henne på rätt sätt. Men någonstans på vägen har vi iallafall börjat hitta varandra och det känns som om vi har en framtid ihop trots allt. Det har ju bara tagit 14 månader av nytt grått hår och många många tårar av ren frustration. Jag har stått där i stallet och grinat som en små unge och sagt åt hästen att måste du vara så dum i huvudet när det enda jag vill är att vi är kompisar? Jag har suttit timvis framför datorn och kollat på skickliga människor som hanterar problemhästar för att någonstans hitta något som fungerar för oss. 
Och så i förrgår så hände det. Jag kunde ta Olympia in i stallet, göra iordning henne för ridning. Ta ut henne på ridbanan och ställa henne bredvid pallen och kliva upp. 
Jag menar, vilken seger det kändes som. Jag tror det till och med kom en liten glädjetår! Ja, jag vet, jag är en riktig känslo människa. Men vad tusan, vem blir inte glad efter att ha kämpat i 14 månader?
Jag tom vågade hoppa några mini hinder som stod framme utan att det fanns någon med som vaktade oss. Vilken känsla 😍
Då känns det ganska naturligt att börja planera lite mer inför framtiden. Det blir nog Olympia som får gå distansritten nu senare i vår och med det bestämt så har jag faktiskt beställt tävlings licens till henne. WOW! Det var det nog ingen som trodde om oss!
Men som alltid så har jag ett stort förtroende för mina hästar och anser att de klarar det mesta. Vi ska mjukstarta med en distansritt i maj. Sedan får vi se hur pass bra det går. En sak i taget för oss. Bara fokus på en sak i taget, annars går det åt pipsvängen. 
Nu har vi äntligen ett mål att se fram emot!