Bättre sent än aldrig!

Jag har inte skrivit sedan april och hur mycket har inte hänt sedan dess? Skärpning.
Men nu ligger jag i soffan med en mansförskylning så då har jag lite tid över.
Kunde kanske ha förstått att det skulle komma. Slarvade med maten i 2 veckor ochallt blev kaos i min stackars kropp. Ja, och då blev det på detta viset. Men idag har jag bestämt att nu ska jag tillbaka till goda vanor igen för vem orkar må såhär och ha ont i magen och kroppen hela tiden? 
Och vad har hänt sedan sist?
Jo, jag har som vanligt spenderat tid i stallet men hästarna och så har det blivit en del spelande såklart.
Jag har iallafall bestämt att Berka ska få pension nu. Han har slitit hårt och förtjänar att få lite lugn och ro i livet. 
Istället har Olympia fått steppa upp lite och visa vad hon går för. Så under detta år så har vi faktiskt hunnit med att tävla dressyr 4 gånger och åkt på en massa roliga träningar tillsammans.
Vem hade trott det för snart två år sedan när jag fick hem en knasig häst? Men men, hon har sina dagar fortfarande och det får jag vist leva med. Oftast är hon ändå riktigt trevlig att vara med och vilken trevlig ridhäst det har blivit av henne. Lättare att rida än att hantera skulle jag vilja påstå.
De andra hästarna då?
Mayal växer så det knakar och han är stor som ett hus. Kenneth rider lite sporadiskt på honom och det fungerar bra. 
Jag har betämt mig för att sätta igång Esska lite mer nu men det är ju så dåligt med tid. Speciellt den här tiden på året. Herregud, man får tvinga sig själv till allt. Han tar det hela med ro och sköter sig de gånger som jag rider ändå och han verkar tycka att det är kul. Vilket steg den hästen har, när han går som bäst har han bättre trav än Olympia. Hoppas att vi är igång och hittar mer motivation innan sommaren.
Jag har ju planer på att kanske kunna hoppa på honom då.
Olympia har jag hopptränat en del på och det går över förväntan så henne räknar jag med att kunna starta i lättare klasser i sommar. Jag ska bara finna modet att rida på riktigt så vi lyckas.