Vardagssysslor!

Någonting man inte får semester ifrån är detta med hemma arbete. Hur jag än försöker blunda varje gång jag går förbi så finns disk och tvätt kvar, och den måste nog äta anabola så som högarna växer. Men idag har jag bestämt mig för att vara lite huslig trots allt. Kattungarna har flyttat ut från sovrummet så jag har fått sova en hel natt. Sköööönt! Men inte är det sovmorgon för det, Wilma var tvungen att få skjuts till bussen.....men men, nu när jag är uppe så har jag börjat med att hänga tvätt, slänga i en till maskin, börja diska och tömt kattlådan....sedan var kaffet klart och jag var tvungen att äta lite frukost, och nu har jag suttit här i 45 min! Ojdå såå det kan bli. Jag kan ju inte påstå att det lockar att börja igen, okej då, jag väntar tills nästa tvättmaskin är klar, sen får jag banne  mig göra något igen. Jag tänkte överaska min man med ett rent hus när han vaknar....om jag hinner! Jag måste nog ha en kopp kaffer till ;-)
 
Vad har jag gjort annars då? Semestern rasar på i ruskig fart och det har gått två veckor redan och jag har varit nöjd med vädret. Jag gillar just inte värme som alla andra verkar göra. Så det blev en del ridning till att börja med men sedan gick vi omkull hästen och jag, förvisso bara i skritt men det blev en riktig knäck i nacken och för varje dag som har gått så har det blivit värre. Kan man få whiplash av en störtdykning? Jag hoppas att det blir bättre snart. Jag har inte ridit efter det..... Snart måste jag igen, vi sattsar på dressyr träning just nu så jag måste verkligen öva mer. 
Vad mer har jag gjort, jo jag har försökt att få ordning på ridbanan, det börjar likna något och nu har vi fått tag i en kille som kan köra grus till oss för ett hyggligt pris. Man ska bara spara pengar till det först men jag hoppas det är klart på riktigt senare i höst! Än så länge har jag bara sanden som fanns naturligt i marken men det är inte 100% bra, blir lite för mjukt vid regn så vi ska lägga på lite grövre för att få stabilitet i det. 
Jag har slagit i lite stolpar i marken och bytit ut dålig tråd i hagarna så nu håller det väll för en vinter igen. Ja, det finns alltid att göra när man bor i ett hus och framför allt om man har djur också! Men det är arbete som jag tycker är roligt till skillnad mot ovanstående!
 
I eftermiddag är det möte på klubben, vi får se vad det är för spännande som kommer att hända. Och med tanke på klubben så måste jag sortera pant.....jag har hur mycket som helst som ligger och väntar på att pantas. Så mycket att det nästan känns lite övermäktigt......jaja, om jag tar lite i taget så är det snart gjort!
 
På onsdag besiktas Amazonen, ska bli så kul att ha gammelbil att åka i igen!
 
Vi hade även finbesök förra veckan, både Ralf och Loke var här! Ujujuj vad de växer fort. Själv har man sitt första barn på gymnasiet och kan knappt begripa att de har varit så små.....
 
Nej, usch och fy, nu är tvättmaskinen klar och kaffet slut....dags att ta tag i dagen!
 
Kram på er!