Gala dags!

Satt här en dag vid min dator och så plopp så kom det ett mail, jag hade fått en inbjudan till hästsportsgalan i Örebro arrangerat av Ridsportsförbundet. Jag ska dit och få en medalj för min insatts på distriktmästerskapen i distansritt. Fatta vad roligt! Lilla jag på gala. Sedan gick det några dagar och så kom det ett nytt mail med en ny inbjudan, då har min häst blivit nominerad till priset Årets Prestation för häst! Snacka om att det är stort att jag och Berka ens blir omnämnda på en Gala! Galet roligt, bara nomineringen är en vinst i sig! 
Blir spännande, den 4 februari får vi veta om vi tar hem segern! Om man vill gå på galan kan man köpa biljetter på http://www.ridsport.se/Distriktssajter/orebro/Snabbmeny/Hastsportgalan20171/AnmalanGalan/
 
Vi ska spela på Hotellet i Kumla den 24 februari. De arrangerar 50-tals kväll så det ska bli roligt. Det var ett tag sedan man lirade med bandet, det känns i fingrarna när man tar i gitarren.....Jag får blåsor!
 
Jag fortsätter att träna med hästen så mycket som jag orkar med, vädret gör att man inte bkir jättepeppad men nu har vi löst årsavgiften i ridhuset så man kan åka dit några  dagar i veckan iallafall.
Den här veckan har jag faktiskt ridit ut två gånger på skritt turer, annat går inte med isgatan som råder här i Vallersta!
 
Annars har det inte hänt så mycket men året harsom sagt bara börjat ännu! Hoppas det fortsätter så bra som det börjat!
Dagens bild är på Kenneth som står och gör iordning Esska inför träning!
 
Kram på er!