Fransar och bowling!

I ett svagt ögonblick fick jag för mig att jag skulle förlänga mina ögonfransar. Jag menar, vem tycker inte det är snyggt med lång fransar som värsta filmskådisen liksom? Hur många gånger har jag inte tittat på dem lite avundsjukt och sedan gått och köpt en dyr maskara som sägs kunna förlänga fransarna (bullshit, men endå). Nu skulle det iallafall bli av och jag åkte iväg till fransförlängerskan i Hallsberg....bara att det var i Hallsberg borde ha fått mig att vända. Hahaha, vi Kumlingar och Hallsbergare har alltid titta lite snett på varandra av någon anledning som jag inte har kommit på än! 
Men ändå, jag åkte dit och fick lägga mig på britsen och där låg jag i en och en halv timma och blundade medans hon limmade och grejjade. Vid ett tillfälle råkade jag öppna ögat och jisses vilket starkt lim, jag gjorde inte om det misstaget igen. Bara ångorna gjorde att ögonen började rinna.
Hurt som helst blev det skitsnyggt tycker jag men det var väll det enda possitiva med det hela. 
Det där jäkla limmet gjorde så det kändes som om man hade morgon klegga i fransarna hela tiden och inte fick man gno sig runt ögonen heller, då kan fransarna trilla av och eftersom de sitter i de egna fransarna så ryker de av också!  Blääääää!
Och så var man tvungen att borsta dem för de kan trassla ihop sig också. Mera besvär än att måla dem tycker jag iallafall.
Och ännu en gång....det där jäkla limmet som har gjort att jag känner mig konstant smutsig. Nej fy fasiken....
En och en halv vecka har gått sedan jag gjorde fransarna, och nu har alla trillat av. Upps, jag har lyckats med att gno av mig varenda en, och med det så har mina egna , ja, inte alla, fransar följt med. Så istället för att ha långa vackra fransar så är det nu ovanligt tomt och jag ser liksom lite sjuk ut. Men vad skönt det är att slippa eländet. Aldrig mer säger jag! Nu nöjer jag mig att vara naturligt vacker istället med lite oborstat hår, rynkor och lite maskara som har runnit ner på kinderna! 
 
Lite roligt som har hänt är att vi har varit och bowlat med jobbet. I Hallsberg hahaha! 
Vi träffades klockan sex och bowlade i en och en halv timma, sedan käkade vi tacos tillsammans. Och drack en massa öl förstås. Och det slank visst ner lite annat också......jag kom på den goda ideen att för varje gång man sätter en i rännan ska man dricka en shot. Efter ett antal klot i rännan så insåg jag att jag fick nog bjussa kollegerna på shotsen istället. Annars hade jag sällskapat med klotet i rännan. 
Vi ville ju inte sluta kvällen efetr maten så vi fortsatte med att kasta pil. Att det finns så många olika sätta att kasta pilen på viste jag inte. Och att träffa tavlan var heller inte så lätt, lokalägaren kanske får lägga in nytt golv och byta vägg typ.
När bowlingen stängde så ville vi vidare. Dock var vädret inte det trevligaste och vi funderade på hur vi skulle ta oss den där kilometern till hotellet. Som tur var stod det några ungdomar där utanför med Volvo 240 och ur högtalarna vällde dansbandsmusik. sagt och gjort, vi frågade om de kunde köra oss till hotellet och schyssta som de var så stallde de upp. 
Vi fick lyssna på hög musik och dunka lite takplåt på vägen dit hahahaha. Och så fick de ett nytt dansband att lyssna på som de gillade, Callinaz! Ja, man måste ju lära ungdomarna vad de ska spela i stereon :-)
Vi hade iallafall kul på hotellet som stängde alldeles för tidigt, men såhär i efterhand kan jag konstatera att de kanske var lika bra med tanke på hur huvudet kändes dagen efter. 
Men jag var uppe klockan sju och rastade hundar och fodrade hästarna ändå. Det tycker jag är bra gjort.
 
Idag fortsätter byggandet av lösdriften till hästarna. Det är hög tid att den kommer på plats nu med tanke på vädret. Tur att Christoffer är här och ska hjälpa Kenneth med bygget. Själv så får jag göra så gott jag kan med tanke på min rygg som inte gillade att bowla. Vaknade före klockan sex idag med riktig värk i den. Men det var det värt eftersom det var så kul!
 
Härlig söndag på er!