Oj vad det var länge sedan jag skrev....

Får ta en liten snabb genomgång av vad som har hänt.....och det var det! Kul att ni orkade läsa!
Det har faktiskt inte hänt så mycket förutom att jag har blivit lite tjockare igen av allt onyttigt ätande, ja 10 kg har jag lagt på mig, och jag som hade tappat 12 kg! Ja, så kan det gå när man inte har lås på kylskåps dörr och skafferi. På 3 månader har jag lyckats med det. Inte så illa!
Jo, det är det och nu tar jag tag i det...igen. Jag jämnför mig med en björn hona som äter upp sig inför vintern och sedan kan man minska igen...samma sak varje år! 
Egentligen har jag blivit sams med min kropp och jag accepterar att den ser ut som den gör, men, ett stort men, det är faktiskt så att hästarna får bära dessa extra kilon och det  är faktiskt inte så snällt. Så nu får jag vara lite jobbig ett tag och bli av med dessa extra kilon! IGEN!
På musik fronten är det lugnt, var iväg på juldagen på lite festligheter och fick sjunga några låtar, kanske blev det hellre än bra? Har hört lite av det och jag tycker att det inte var så mycket att hänga i julgranen. Tur att det fanns andra som sjöng också ;-)
Skulle vilja sjunga mer än vad jag gör idag men bandet är utspritt över halva sverige så att repa blir svårt tyvär. Undrar om det finns någon annan därute som skulle vilja spela lite tillsammans med en halv taskig sångerska?
Med hästarna går det framåt.....långsamt just nu. Har varit iväg på några träningar nu på sistonde och det har fungerat ibland. Berka blir överlycklig när han ska få hoppa och glömmer allt annat, både ryttaren och hans egna ben. Men vi tar oss över det mesta ändå. Skulle kunna liknas vid självmords-pilot. Det blir nog bättre sen. 
Kroppen läker långsamt långsamt. Blir nog aldrig helt bra men något possitivt är att jag har vaknat utan att ha ont två gånger den senaste månaden, wow wow, två gånger!  Båda gångerna då jag har ridit lektion, konstigt men sant.Måste helt enkelt rida mycket mer än vad jag gör idag. Doktorn tycker jag ska byta hobby, nej du jävlar. Hästar är bästa medicinen! 
Hoppas det kommer fler sådanna dagar då jag får må sådär bra, då sprudlar livsglädjen igen och man känner sig som ny. Ingenting blir för svårt just då! 
På måndag börjar jag jobba igen. Ska bli trevlig att träffa sina arbets kamrater igen. Kan bli lite långa dagar ibland här hemma.
Nej, nu har jag inget mer att skriva. Ska snart iväg på årets sista träningspass. Hoppas att det blir sjukt bra!
 
Kram på er!